Contact – TCE

Contact

Meest gestelde vragen

Voordat je het contactformulier invult, staat je vraag misschien hier tussen?

De les begint om 11:15 uur en eindigt om 17:30 uur.

De auto theoriecursus wordt gegeven bij Growing Emmen aan de Baander 4. Vanaf de bushalte Holdert is het maar 3 minuten lopen.

Het theorie-examen wordt alleen bij een All-in pakket of Aktie pakket vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen en de uitnodiging van het CBR ontvang je op de cursusdag.

Het is niet noodzakelijk om van te voren te leren, omdat we alles van begin tot eind tijdens de theoriecursus behandelen.

We hebben 2 pakketten: een All-in en Basis pakket. Een All-in pakket kost €175,-. Een Basis pakket kost €99,-. We hebben bij cursussen een Aktie pakket van €150,- voor de eerste aanmeldingen. Het Aktie pakket heeft dezelfde inhoud als het All-in pakket, maar dan €25,- goedkoper! Wees er snel bij, want OP=OP.

Via de website kan jij jezelf aanmelden voor een specifieke auto theoriecursus en direct online betalen met iDeal. Je ontvangt direct een bevestiging van je aanmelding en betaling!

Om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden, zijn wij uitsluitend alleen online bereikbaar. We hebben speciaal voor jou de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Kun je het antwoord niet vinden? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, wij helpen je dan graag verder. Mocht je daar ook niet uitkomen dan kan je ons ook mailen.

Het CBR theorie examen wordt op maandag, de dag na de theorie cursus, afgenomen bij een beschikbare locatie van het CBR.

Contact ons

Om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden, zijn wij uitsluitend online bereikbaar. Vul onderstaand contactformulier in of stuur een email naar info@theoriecentrumemmen.nl, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op!

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

    Waar kan je ons vinden?

    We zijn actief in Emmen en omgeving. De auto theoriecursussen worden gegeven, in hartje centrum van Emmen, aan de Baander 4.